Accountancy en Administratie

Home / Accountancy en Administratie

Accountancy en Administratie - Ondernemen zonder zorgen

U bent ondernemer, geen nummer. Wel wilt u erop kunnen vertrouwen dat de cijfers kloppen en op ieder gewenst moment inzichtelijk zijn. Dat is precies wat Ceder u biedt: korte lijnen, een persoonlijke aanpak en accurate informatieverwerking. Ons team geeft u de zekerheid dat uw boekhouding, jaarrekeningen en andere voorkomende financiële overzichten altijd tiptop in orde zijn. Met de juiste toepassing van wet- en regelgeving en volgens uw specifieke wensen.

Met de door ons verzorgde inzichtelijke en complete rapportages en prognoses op maat heeft u steeds direct toegang tot de juiste informatie: zo weet u precies waar u staat met uw onderneming en kunt u uw kansen en risico’s eerder en beter signaleren.

Uw boekhouding… en meer

Onze deskundige en ervaren administratieve medewerkers zijn er voor alle aspecten van uw boekhouding: zij boeken voor u de in- en verkoopfacturen, kas- en bankmutaties, afschrijvingen en alle overige mutaties. Maar ook voor het opstellen en indienen van uw omzetbelastingaangiften, de aangiften van intracommunautaire leveringen en, indien gewenst, de facturatie en het debiteurenbeheer van uw onderneming kunt u op ons rekenen.

Wilt u graag administratieve ondersteuning op locatie? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.