BOUWEN OP FISCALE EXPERTISE

Belastingadvies

Besteed het uit

Belasting betalen is een zaak van iedereen: particulier én ondernemer. Dat neemt niet weg dat het doorgronden en zo gunstig mogelijk toepassen van de bijbehorende wet- en regelgeving een tijdrovende en zelfs complexe aangelegenheid kan zijn.

Besteedt u uw kostbare tijd liever anders en zoekt u een specialist voor uw fiscale zaken? Iemand die erover waakt dat u voldoet aan uw verplichtingen, maar zeker niet te veel betaalt? Een betrouwbare partij met een goede relatie met de Belastingdienst? De medewerkers van Ceder assisteren u graag met gedegen advies op maat. In elke fase van uw leven en/of uw onderneming.

Uw aangiften in de beste handen… en meer

Ceder is er voor al uw belastingaangiften, van inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelasting tot belastingen die te maken hebben met bijvoorbeeld onroerend goed en energie. Ook bij internationale fiscale vraagstukken kunt u op Ceder rekenen voor solide adviezen.

Heeft u behoefte aan assistentie bij het voeren van overleg met de Belastingdienst, bij de financiering van uw onderneming of in het kader van bedrijfsopvolging en fusies c.q. overnames? Wij staan graag voor u klaar.